Big Idea Architecture with Small Energy Footprints
  • The ‘Box Office’ – Before & After

    Now that the ‘Box Office’ is complete and filling up with tenants, distill studio thought it was time to compare what was designed and what was actually built. Below is a side-by-side comparison of the ‘Box Office’ as rendered by Tim Nelson of TimNelson3d.com in 2008 and the completed project as photographed in September of 2010. The Rendering is to the left and the actual project to the right.

    As you can see, they are very much identical. This is a testament to the Integrated Design approach that we took towards designing the ‘Box Office.’ In short, it expects critical thinking from all stake-holders at the beginning of the process to finalize the most accurate direction for the particular project in question. By having the right people at the table on the first day, asking the right questions, not only is good design inevitable but it can achieve optimal energy peformance as well.