Big Idea Architecture with Small Energy Footprints
  • distill studio wins GOLD!

    distill studio was recently awared the highest honor (Gold) for the design of the ‘Box Office’ by Rhode Island Monthly. Here’s what they had to say:
    “In Providence? Really? This super commercial office space constructed of recycled shipping containers was an unexpected delight. Structurally and spatially, the jury commended the dynamic design up-and-down. ‘Made up of thirty-five Standard ISO shipping containers, teh Box Office is configured to offer twelve units of space that range in square footage from 640 to 2,500 square feet,’ the architect says. The building uses less energy than other office buildings due to the design team’s forward-thinking scheming. And, with super energy-recovery ventilators in each unit and sustainable interior finishes, it offers excellent indoor-air quality. Day-lighting and veiws are unbelivable too. More pleasure dome than work environment, we only hope similar buildings spring up in its fantastic wave.”
    Attending the event, were others winners and those that helped make the project a success.
    Click here to go to the RI-Monthly